42 30 40 10


Forside
Hoteller
Lejligheder
 
Hotel Cassana 
Hotel Crosal
Hotel Pontiglia
Hotel Galli
Hotel Camana Veglia

 


Hotel Cassana ***  

Rigtig dejligt 3 stjernet familiehotel – og så med kun 30 meter til ægte ski in/ski out. 

Store, velindrettede værelser, dejligt restaurant og cafe samt wellness område med sauna, tyrkisk bad og SPA inkluderet i prisen. Familiedrevet, komfortabelt og hyggeligt.

 

 

Hotel Cassana ***

Rigtig dejligt 3 stjernet familiehotel – og så med kun 30 meter til ægte ski in/ski out. Store, velindrettede værelser, dejligt restaurant og cafe samt wellness område med sauna, tyrkisk bad og SPA inkluderet i prisen. Familiedrevet, komfortabelt og hyggeligt. 

Vi kan kun give dette hyggelige hotel vores allerbedste anbefalinger. Her får du nye, meget store og  rummelige værelser, god mad, glade værter og familiestemning for alle pengene.

Hotellets navn er identisk med den blå Cassana gondol 30 meter væk – familien Galli på Hotel Cassana har nemlig selv stået for etableringen. Den nye gondollift bringer dig hurtigt op til Costaccia skiområdet med Skydancer og Carosello 3000 pisterne. Der er mindre end 10 min gang - eller 1 busstop fra hotellets indgangsdør - til gågadezonen med butikker og cafeer. 

I restauranten indtages en lækker morgenbuffet og til aften serveres retter fra det traditionelle italienske køkken og f.eks. de lokale Valtellina vine. Der kan også bestilles børnemenu med lidt mindre portioner.

Værelserne er blandt de største og bedste, vi har set på et 3-stjernet hotel. Indretning, bad og faciliteter peger i retning af de 4 stjerner. Der er selvfølgelig telefon, satellitfjernsyn, WIFI, radio, sikkerhedsboks m.m. på værelserne. Alle værelser er med balkon.

Wellness området i kælderen, der inkluderer sauna, tyrkisk bad, solarium og SPA indgår i prisen. I kælderen er der rum til ski og støvler bl.a. med skistøvle varmere samt gratis parkering udenfor huset. Indendørs P-plads kan tilkøbes hos værten.    

Priserne er pr. person for indkvartering i 7 nætter i delt dobbeltværelse inkl. halvpension, Wellness Center, WIFI og P-plads foran hotellet. Der gives rabat for 3. og 4. person i værelset, og der er tillæg for enkeltværelse. 


Dacapo Rejser Aps
+45 42 30 40 10
kl 10-16 - også i weekenden
info@dacaposki.dk
Rejsegarantifonden nr. 2475
CVRnr. 3537 6968
Information
Kontakt os
Rejsebetingelser
Om os