42 30 40 10


Forside
Hoteller
Lejligheder
 
Hotel Cassana 
Hotel Crosal
Hotel Pontiglia
Hotel Galli
Hotel Camana Veglia

 

 

  

Hotel Camana Veglia ****

Charmerende 4 stjernet hotel drevet af Mottini familien. Rustikt og elegant indrettet. 

Restauranten, der både tilbyder a'la carte med traditionel italiensk mad og hvor hotelgæsterne spiser deres halvpension, regnes blandt de bedste i Livigno. 

 

Hotel Camana Veglia ****

Charmerende 4 stjernet hotel drevet af Mottini familien. Rustikt og elegant indrettet. Restauranten, der både tilbyder a'la carte med traditionel italiensk mad og hvor hotelgæsterne spiser deres halvpension, regnes blandt de bedste i Livigno. 

Det 4-stjernede hotel ligger på "Mottini Place" kun godt 5 min gang nord for gågadeområdet i centrum, og - ligeså vigtigt - der er kun ca. 75 meter til den helt nye Cassana gondollift, der hurtigt og smidigt fører dig op til Costaccia skiområdet med Skydancer og Carosello 3000 pisterne.

Hoteller er meget hyggeligt og smagfuldt indrettet – moderne design blandet med autentiske og historiske ting fra Livigno området. Det er jeres værtinde - Carla Mottini - der har samlet de gamle ting og stået for indretningen af hele hotellet.

Der er 12 værelser - alle med en individuel indretning både i soveværelset og badeværelset. Alle badeværelser har en form for wellness, f.eks. spa, dampbad, lys terapi, tyrkisk bad m.m. Værelserne har ikke numre men navne, som f.eks. Natural & Pure, Physioterm, With View, French Bed, Passion and Elegance og indrettet i stil med navnet. 

Nyt i 2015 er 3 helt nyindrettede, meget luksuriøse værelser/lejligheder i bygningen overfor hotellet - Camana Noa.

Restauranten, hvor både a'la carte- og pensionsgæsterne på hotellet spiser, regnes af de lokale for en af de allerbedste i området. 

I kælderen er der gratis opbevaring af skiudstyret inkl. lufttørring af støvlerne. Der er gratis P-plads foran hotellet og, mod betaling, opvarmet garage under hotellet.

Ring for tilbud

uge 4

uge 5

uge 6

uge 7

uge 8

uge 9

uge 10

uge 11

uge 12

uge 13

Comfort værelse

Romantic værelse

Priser tilbydes pr. person for indkvartering i 7 nætter i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad eller halvpension, WIFI og P-plads foran hotellet. 

Dacapo Rejser Aps
+45 42 30 40 10
kl 10-16 - også i weekenden
info@dacaposki.dk
Rejsegarantifonden nr. 2475
CVRnr. 3537 6968
Information
Kontakt os
Rejsebetingelser
Om os