42 30 40 10


Forside
Hoteller
Lejligheder
Liftkort
Skiskole
Skileje
Transport
Livigno
Skiløbet

 

Hoteller

Alle vore indkvarteringer er nøje udvalgte bl.a. efter disse kriterier og alle lever op til kravene:

  • Kvalitet og pris skal passe sammen
  • Vi kender alle hoteller og har boet og spist på de fleste
  • Du skal hurtigt og ubesværet have adgang til lifterne og bycentrum

Alle vore priser er pr. voksen for indkvartering og ydelser som anført og alle er uden transport. Der giver på alle hoteller rabat for opredning i samme værelse for 3. og 4. person. 

Vi har valgt ikke at lægge liftkortprisen ind i vore priser, da vi mener det slører den reelle pris. Liftkortpriser for børn og voksne kan findes på linket i menuen til venstre.

Alle hoteller har WIFI - men husk også at på alle restauranter på pisterne samt mange cafeer i byen gratis WIFI.


Hotel Cassana ***
Rigtig godt 3 stjernet familiehotel – og så med kun 30 meter til ski-in/ski-out. Store, velindrettede værelser, dejligt restaurant og bar samt wellness med sauna, tyrkisk bad og SPA inkluderet i prisen. 8 min gang til gågadezonen. Familiedrevet, komfortabelt og hyggeligt. 


Klik her for detailler og priser.
Hotel Crosal *** 
Det bedste 3 stjernede familiehotel i gågadezonen – og kun 100m til hovedgondolen til Costaccia/Carosello 3000 pisterne. Store, velindrettede værelser, dejligt restaurant og bar med spilleborde og i kælderen et helt suverænt wellnessområde med diverse saunaer, tyrkisk bad og SPA inkluderet i prisen. 

Klik her for detailler og priser.

Hotel Pontiglia ***
Hotel Pontiglia - et meget velbeliggende 3 stjernet hotel kun 100 m fra gågaden og 200m til gondolliften til Costaccia og Carosello3000 pisterne. Roligt, komfortabelt og hyggeligt med 25 værelser - fra Standard til DeLuxe+. 
Vælg halvpension eller kun morgenmad. 

Klik her for detailler og priser.

 

Hotel Galli *** 
Et af de bedste 3-stjernede hoteller i San Rocco bydelen kun ca. 15 min gang fra gågaden. Via 18 (DOS) lige foran hotellet er der ægte skiin/skiout til Carosello3000 pisterne. Hotellet ligger i en meget hyggelig og aktiv del af San Rocco med forretninger cafeer og restauranter. Super godt alternativ til at bo midt i centrum. Vælg halvpension eller kun morgenmad. 

Klik her for detailler og priser.  

 

Hotel Camana Veglia ****
Charmerende 4 stjernet hotel drevet af Mottini familien. Rustikt og elegant indrettet. Restauranten, der både tilbyder a'la carte med traditionel italiensk mad, og hvor hotelgæsterne spiser deres halvpension, regnes blandt de bedste i Livigno. 
Vælg halvpension eller kun morgenmad.

Klik her for detailler og priser.

Dacapo Rejser Aps
+45 42 30 40 10
kl 10-16 - også i weekenden
info@dacaposki.dk
Rejsegarantifonden nr. 2475
CVRnr. 3537 6968
Information
Kontakt os
Rejsebetingelser
Om os