42 30 40 10


Forside
Hoteller
Lejligheder
Liftkort
Skiskole
Skileje
Transport
Livigno
Skiløbet

 

Italiensk ... og ikke kun for begyndere

At mange vælger at tage på skiferie til Livigno, og komme tilbage år efter år, er ingen tilfældighed.

Først og fremmest får du den helt rigtige blanding af det hele: Højtbeliggende, varieret skiløb, hygge og autentisk italiensk charme, masser af god mad og drikke, et bredt udvalg af indkvarteringer – og det hele til rimelige priser set med vesteuropæiske øjne.

Pister og skiløb

Livignos beliggenhed i 1816 m er garanti for snesikkerhed – og husk du har terræn helt op til 3000 meter. Pisterne kan udfordre langt de fleste danskere. Er du begynder, mellemskiløber eller øvet, får du masser af velpræparerede udfordringer. Skal det være hurtigt skiløb med skærende sving: Prøv Skydancer. Vil du have hyggeligt skov skiløb: Prøv nedturen fra Costaccia. Kun topskiløberen må kigge langt efter de meget stejle/puklede pister – selv om de findes.

Skal Emma på 6 år på skiskole? Frederik på 16 år vil gerne på snow-board i parken, hvordan arrangerer vi lige det? Trænger mor og far til at finpudset stilen?  

DaCapo Ski hjælper dig på vej. Vi har kontakterne , guiden kan vise dig til rette og sikre, at du får den mest positive ski oplevelse.

  • Børneskiskole for Emma – tæt på indkvartering, fleksibelt og sammen med andre på samme alder
  • Enetimer til mor og far – booket gennem guiden når det passer Jer
  • Udstyr og vejledning til Frederik, som sikkert og langsomt bygger formen op i parken

Liftsystemet i Livigno er løbende udbygget og renoveret. Liftkapacitet i forhold til antal sengepladser indikerer hvor meget liftkø, du vil opleve. I Livigno er der masser af kapacitet – og dette i kombination med meget få weekendgæster, er din bedst garanti mod liftkø.

Byen Livigno

Livigno er beliggende i en lang dal, med hoteller og lejligheder spredt over et stort areal på langs i dalen.

I takt med at bycentrum er blevet udviklet med gågade, et charmerende hotel og restaurant liv og ikke mindst masser af gode spisesteder og toldfrie indkøbsmuligheder – ja så er det her, du skal bo. Ikke mindst fordi der de sidste 2 år er opført nye lifter, som fører dig direkte fra centrum op i terrænet.

Nyd en boblende "Spritz" uden for Hotel Bivio og betragt de spadserende. Gå på udkig i de utallige spændende butikker med et stort udvalg af mad, vin, spiritus, modetøj, elektronik og parfume. Eller besøg Aquagranda - et af Europas største Spa & Aqua Centre.

Det hele foregår på den charmerende, pulserende, men stadig lokale, italienske facon.

AquaGranda - Spa, Wellness og "badeland" i verdensklasse

    

Link til det interaktive pistekort


Dacapo Rejser Aps
+45 42 30 40 10
kl 10-16 - også i weekenden
info@dacaposki.dk
Rejsegarantifonden nr. 2475
CVRnr. 3537 6968
Information
Kontakt os
Rejsebetingelser
Om os