42 30 40 10


Forside
Hoteller
Lejligheder
Liftkort
Skiskole
Skileje
Transport
Livigno
Skiløbet
 
 
 
 

 

 
Mange gæster foretrækker at køre i egen bil

Fordelene er flere

- tag afsted når I er klar
- hold pauser når I ønsker det
- planlæg selv hjemtransporten
- bagagebegrænsningen er alene bilens størrelse

DaCapo Ski leverer selvfølgelig et udførligt forslag til kørselsruter. Mange foretrækker dog at køre efter deres GPS udstyr. Derfor leverer vi også adresse mødestedet med vores guide i Livigno samt mobilnr., hvor vi kan træffes, hvis der opstår spørgsmål eller forsinkelser undervejs.  

Hvilebus - med Sneexpressen.dk

Bussen er fremme lørdag morgen/formiddag og hjemturen starter tidligt 9 timer efter ankomsten, normalt ca. 19.30 og hjemkomsten til DK er efter frokost søndag. Dem samlede køreplan kan ses på Snexpressen.dk, der også er faktaside for busturen i øvrigt, se uddrag nedenfor.

I får således 8 hele dage på ski i Livigno.

Turen køres med 4- el. 5-stjernede hvilebusser, hvilket bl.a betyder at afstanden mellem sæderne er forøget væsentligt, og sæderne kan vippe op til 45 grader. Der er desuden separat benstøtte på hvert sæde, som giver en bedre hvile til benene. På alle sæder er der naturligvis sikkerhedssele, så alle kan sidde fastspændt.

Alle busser er røgfrie og naturligvis udstyret med alt, hvad der kræves i en 4 el. 5-stjernet bus, og chaufførerne er professionelle der har kørt på Livigno i flere år, og derfor kender hele ruten - og selvfølgelig overholdes alle køre- og hviletidsbestemmelser.

Service om bord, underholdningstilbud og bagage

Da dette er variabelt for forskellige destinationer henvises til sneexpressen.dk

Busselskabet er ikke ansvarlig for evt. beskadiget bagage. Her henvises til eget forsikringsselskab. Passageren har selv ansvar for, at bagagen kommer med og af bussen. SneXpressen.dk påtager sig intet ansvar for glemte sager i bussen.

Bestilling

Bestil pladserne hos DaCapo Skirejser eller direkte hos Snexpressen - prisen er den samme.


Fly - et alternativ

Vi har valgt ikke at tilbyde rejser inkl. fly, primært fordi afstanden til de nærmeste lufthavne er ret stor og usikkerheden i køretid kan variere efter vejr forholdene.

Fly markedet er iøvrigt året rundt præget af tilbud og svingende priser fra både lavpris selskaberne bl.a. EasyJet fra Kastrup til Milano (Malpensa) og Basel og RyanAir til Bergamo samt de nationale selskaber bl.a. SAS, Alitalia og SwissAir til Milano og Zürich - der kan gøres rigtig gode køb, hvis du følger markedet.

Link til diverse flyselskaber

DaCapo Skirejser kan være behjælpelig med kontakt til udbydere i Livigno af transfer fra lufthavnene i Milano, Bergamo, Basel og Zürich.

Du kan også vælge at leje en bil til turen fra lufthavnen. Der er ca. 200 km fra Bergamo, ca. 235 km fra Milano Malpensa, ca. 180 km fra Zürich og ca. 270 km fra Basel.

 
Dacapo Rejser Aps
+45 42 30 40 10
kl 10-16 - også i weekenden
info@dacaposki.dk
Rejsegarantifonden nr. 2475
CVRnr. 3537 6968
Information
Kontakt os
Rejsebetingelser
Om os