42 30 40 10


Forside
Hoteller
Lejligheder
Liftkort
Skiskole
Skileje
Transport
Livigno
Skiløbet

 

Lejligheder

Alle vore indkvarteringer er nøje udvalgte bl.a. efter disse kriterier og alle lever op til kravene:

  • Kvalitet og pris skal passe sammen
  • Vi kender alle vore lejligheder og værter
  • Du skal hurtigt og ubesværet have adgang til lifterne og bycentrum

De fleste lejlighedshuse har WIFI (som regel lav hastighed) - men husk også at alle restauranter på pisterne samt mange cafeer i byen gratis WIFI.

Alle vore priser er pr. person for indkvartering og guideservice og uden transport.
Vi har valgt ikke at lægge liftkortprisen ind i priserne, da vi mener det slører den reelle pris. Liftkortpriser for børn og voksne kan findes på linket i menuen til venstre.

Chalet Centro 

Helt central placering - 25m fra gågaden og 100m fra gondol liften til Costaccia. Du finder ikke lejligheder tættere på centrum og byliv. Ældre, hyggelige lejligheder. Huset har 10 lejligheder med plads til 4 til 9 personer.

Klik her for detailler og priser.

Casa Viola 

Nybygget fra grunden for et par side med meget høj standard. Huset er meget centralt placeret på Via Pontiglia kun ca. 100m fra gågadezonen og 150m til den centrale gondollift til Costaccia området. Lejligheder med plads til 4/6 personer  

Klik her for detailler og priser.

Casa Plan 

Charmerende ældre hus midt i gågade zonen 30m fra Centrale Skiskolen og lifterne til Costaccia og Carosello 3000 pisterne. Lejligheder med plads til 4/5 personer. 

Klik her for detailler og priser.

Casa Crosal 

Charmerende ældre, men nyrestaureret hus midt i gågaden 30m fra Centrale Skiskolen og lifterne lifterne til Costaccia og Carosello 3000 pisterne. Tæt på alt. Lejlighed med plads til fra 2/4 personer. 

Klik her for detailler og priser.

 

Casa Camana 

Super lejligheder med fantastisk beliggenhed 75 meter fra den helt nye Cassana gondollift, der hurtigt fører dig op til Costaccia skiområdet med bl.a Skydancer og Carosello 3000 pisterne. 7 min gang til gågade med restauranter, cafeer og indkøbsmuligheder. 
Lejligheder med plads til 4/7 personer. 

Klik her for detailler og priser.
Diverse lejligheder  

Ud over ovenstående lejligheder har vi, via vores faste kontakter, lejligheder i alle prisklasser og fra 2 til 10 personer overalt i Livigno - f.eks. San Rocco, Teola, Centrum, Federia. 

Klik her for detailler og priser.

 


Dacapo Rejser Aps
+45 42 30 40 10
kl 10-16 - også i weekenden
info@dacaposki.dk
Rejsegarantifonden nr. 2475
CVRnr. 3537 6968
Information
Kontakt os
Rejsebetingelser
Om os