42 30 40 10


Forside
Hoteller
Lejligheder
Liftkort
Skiskole
Skileje
Transport
Livigno
Skiløbet

 


DaCapo Skiskole – i samarbejde med Centrale Ski School

Vi har et ønske og et mål om at ALLE skal blive bedre på ski! Både børn og voksne J

Derfor har vi et tæt samarbejde med Centrale Ski School for at kunne yde og tilrettelægge bedst muligt undervisning til alle aldre og niveauer.

Centrale Ski School er "de røde” . De er Livignos største og mest internationale skole med omkring 70 professionelle ski instruktører. Skiskolen underviser indenfor alpin ski, snowboard, telemark, freestyle og langrend. De kan undervise alle niveauer fra begynder til pro. 

Skiskolen ligger i centrum af gågaden ud til pisten ved lift nr 23 - 150m fra den gule gondol - lift nr 25. Her finder du også udendørs børneområde, restaurant/cafe, ski udlejning og mulighed for opbevaring af ski/ støvler i kælder. På 1. salen er Lupigno Club, der er et børnepasningstilbud. Perfekt placering og også mødested med Dacapo Ski´s guider.

SkILÆRERE – også på dansk: Centrale skiskoles professionelle ski instruktører får løbende opdateret både deres undervisnings teknikker og pædagogiske evner og viden gennem efteruddannelser. Skolen har pt. 10 instruktører, der taler, forstår og/eller kan undervise på dansk. Vil du være helt sikker på at få en dansktalende instruktør, skal du bestille privatundervisning.  

Du kan tilmelde dig både HOLDSKISKOLE og PRIVAT undervisning. Holdskiskolen til børn fra 4 år og voksne er på 4-6 dage fra søndag dagligt fra kl. 11-13. Privatundervisning for 1-2 personer er fra kl 9-11 og fra kl 13-16.

"FRIENDS & FAMILY" er privatundervisning til en mindre lukket gruppe, 2 timer i 4 dage. Et rigtig god løsning, når familie eller venner sammen ønsker at få strammet op og blive bedre på ski.

TRY TO BOARD: For dem der drømmer om at prøve snowboard, men ikke er klar til en hel uge, er der denne mulighed. 2 eftermiddage torsdag og fredag på mindre hold inkl. leje af udstyr.

Yes - og ikke mindst - det er også for de mindste børn ....

 

SKI&PLAY, børn 3 år er unikt koncept og pædagogisk udviklet, så de små via leg og aktiviteter får en positiv tilgang til skiløb.  Inde i Lupigno Park, i et lukket lege og ski område, lærer de sikkert og trygt, hvordan ski, støvler og balance virker. SKI&PLAY har altid 2 undervisere på hvert hold. 

Mor eller far er velkomne til at være i børneområdet. Undervisning er søndag til fredag dagligt fra kl. 11-13. Børnenes ophold i legeområdet udenfor dette tidsrum skal betales separat ved indgangen til Lupigno Park.

DaCapo Skirejser's skiskoler er et tilbud til vore gæster gennem køb af en pakkerejse. Det allerbedste er, hvis den sker hjemmefra, så alt er plads, når I ankommer til Livigno - ring på 42304010 eller mail og aftal nærmere. Vores guider i Livigno er selvfølgelig på plads, når skiskolen starter og hjælper, hvis der skulle være spørgsmål.   


Dacapo Rejser Aps
+45 42 30 40 10
kl 10-16 - også i weekenden
info@dacaposki.dk
Rejsegarantifonden nr. 2475
CVRnr. 3537 6968
Information
Kontakt os
Rejsebetingelser
Om os