42 30 40 10


Forside
Hoteller
Lejligheder
Liftkort
Skiskole
Skileje
Transport
Livigno
Skiløbet

 


DaCapo Skiskole – i samarbejde med Centrale Ski School

Vi har et ønske og et mål om at ALLE skal blive bedre på ski! Både børn og voksne J

Derfor har vi et tæt samarbejde med Centrale Ski School for at kunne yde og tilrettelægge bedst muligt undervisning til alle aldre og niveauer.

SKOLEN: Centrale Ski School er de ”røde” . De er Livignos største og mest internationale skole med omkring 70 professionelle skilærere. Skiskolen underviser indenfor alpin ski, snowboard, telemark, freestyle og langrend. De kan undervise alle niveauer, fra begynder til pro. Skolen arbejder med de nyeste metoder indenfor læring, især i børnehøjde, og alle undervisere taler flere sprog. Skolen holder til i centrum, på Mottolino og ved San Rocco.

Centrale´s hovedkontor ligger i centrum af gågaden ud til pisten ved lift nr 23 - tæt ved den gule gondol -lift nr 25. Her finder du også udendørs børneområde, restauarant/cafe, skiudlejning og mulighed for opbevaring af ski/ støvler i kælder. På 1. salen er Lupigno Club, der er et børnepasningstilbud. Perfekt placering og også Dacapo Ski´s mødested.

SkILÆRERE – også på dansk: I Italien anses dét at være skilærer som et professionelt erhverv med opdateret kurser og højt fagligt niveau. Skolen har pt. 10 instruktører, der taler, forstår og kan undervise på dansk.

Hos Centrale Ski School kan du møde tidligere Worldcup og OL deltagere, så sparring på højt niveau er muligt her! Skolen har Alpin Guides, så offpiste samt heliski kan arrangeres, eller måske en vandretur med snesko ind i dalen. 

Vi kender alle lærerne. Derfor kan vi altid finde den bedste lærer til netop dig.

UNDERVISNING: Du kan tilmelde dig både HOLDSKISKOLE og PRIVAT undervisning. Holdskiskolen til børn og voksne er på 6 dage, starter søndag og er hver dag fra kl. 11-13. Til børn har skolen også FUNSKI – et heldagstilbud fra kl. 11-16.

Et ekstra tilbud er FRIENDS & FAMILY, der er privatundervisning til en mindre lukket gruppe, 2 timer i 4 dage. Et rigtig god løsning, når familie eller venner sammen ønsker at få strammet op og blive bedre på ski.

Tilmeldingen sker gennem Dacapo Ski. Vi har et tæt samarbejde omkring brug af de dansktalende instruktører. Det allerbedste er, hvis det sker hjemmefra, så er alt på plads når I ankommer. Ring på 42304010 og aftal nærmere, så finder vi, og prebooker, den bedste løsning til jer. 

SPECIELLE DACAPO TILBUD: Vi gentager succesen med DACAPO TEENAGE CAMP i uge 7 og 8. De unge skal kunne løbe på ski (sølv eller guld niveau), og de vil blive undervist af nogle af de bedste indenfor offpist, freestyle, porte og sjov på pisten. Vores ide er, at deres skifærdigheder skal videreudvikles til næste niveau, så de får større sikkerhed, mere sjov og flere muligheder. Undervisningen vil være på dansk og engelsk. 4 eftermiddage a 2 timer.

OG for de voksne som kan stå på ski…. Læring er vigtig hele livet, og vi kan alle udvikle os. At få fokus på at bruge sin krop rigtigt og kontrollere sine ski, giver færre skader, større sikkerhed for alle på pisten, samt MEGET sjovere og lettere skiløb. Derfor vil vi  igennem hele sæsonen, lave et DACAPO VOKSEN TEKNIKHOLD en eftermiddag eller to, til en meget fordelagtig pris.

TRY TO BOARD: For dem der drømmer om at prøve snowboard, men ikke er klar til en hel uge, er der denne mulighed. 2 eftermiddage torsdag og fredag på mindre hold incl. leje af udstyr.

Yes - og ikke mindst - det er også for de mindste børn ....

 

SKI&PLAY, børn 3-4 år er unikt koncept og pædagogisk udviklet, så de små via leg og aktiviteter får en positiv tilgang til skiløb.  Inde i Lupigno Park, i et lukket område, lærer de sikkert og trygt hvordan ski, støvler og balance virker. SKI&PLAY har altid 2 undervisere på hvert hold. som er vant til de helt små og har stort fokus på nonverbal kommunikation i børnehøjde. 

Mor eller far er velkomne til at være i børneområdet. Undervisning starter søndag og er hver dag kl. 11-13.

Også her sker tilmelding gennem DaCapo Skirejser. Det allerbedste er, hvis den sker hjemmefra, så alt er plads, når I ankommer til Livigno - ring på 42304010 og aftal nærmere. Vores guider i Livigno er selvfølgelig på plads, når skiskolen starter og hjælper, hvis der skulle være spørgsmål.   


Dacapo Rejser Aps
+45 42 30 40 10
kl 10-16 - også i weekenden
info@dacaposki.dk
Rejsegarantifonden nr. 2475
CVRnr. 3537 6968
Information
Kontakt os
Rejsebetingelser
Om os