42 30 40 10


Forside
Hoteller
Lejligheder
Liftkort
Skiskole
Skileje
Transport
Livigno
Skiløbet

 

 

DaCapo Ski samarbejder med 3 førende sportsforretninger i Livigno for udlejning af ski på alle niveauer - fra begyndere til specialister.

Udstyret er indkøbt inden for de sidste par år, og der suppleres løbende med helt nyt i både ski og støvler. Alle støvler bliver desinficeret mellem hver udlejning.

Alt kan lejes i det antal dage, du ønsker, så hvis du får lyst til at prøve snowboard en enkelt dag er det også muligt - og snowboard instruktøren kan også lejes gennem DaCapo Ski.

Der er stor fordel ved at bruge DaCapo Ski's udlejningsservice i Livigno i stedet for at leje hjemmefra, bl.a. kan både ski eller støvler byttes, hvis de ikke passer ordentligt når først duer kommet på pisterne, uden udgift for dig. Hvis du køber eget udstyr i løbet af ugen, får du pengene igen for de dage, der ikke er udnyttet - og så slipper du for transporten fra Danmark. Specielt dejligt, hvis du er med bil eller fly. 

Vores skiudlejning ved Centrale Ski School tilbyder opbevaring af ski og støvler for natten i deres skikælder - samme sted som vi holder vores daglige afterski - således at du ikke skal have udstyret med hjem og kan gå direkte til afterski eller til lejligheden i eget fodtøj. Kælderen er indrettet med støvlevarmere, så du hver morgen kan starte dagen i tørre og varme støvler. 


Du kan selvfølgelig leje udstyret i det antal dage du får behov for - ski eller støvler alene, snowboard osv. Spørg efter yderligere priser hos guiden i Livigno.

 

Forsikring

Husk at checke din indbo- eller rejseforsikring for dækning af tyveri eller beskadigelse af ski/støvler ved leje enten i DK eller i Livigno. Der kunne være variende betingelser og selvrisiko i diverse forsikringsselskaber. Du er selv ansvarlig for at have forsikret udstyret mod tyveri og beskadigelse både på bjerget og i skikælderen, hvadenten det ståri hotellets eller i udlejerens skiopbevaring. 

 
Dacapo Rejser Aps
+45 42 30 40 10
kl 10-16 - også i weekenden
info@dacaposki.dk
Rejsegarantifonden nr. 2475
CVRnr. 3537 6968
Information
Kontakt os
Rejsebetingelser
Om os