42 30 40 10


Forside
Hoteller
Lejligheder
Liftkort
Skiskole
Skileje
Transport
Livigno
Skiløbet

 

SKRÆDDERSYEDE SKIREJSER MED DIG I CENTRUM


AF SKILØBERE FOR SKILØBERE

 

Skiferien som vi selv ville tage på. DaCapo Skirejser er grundlagt på dette spørgsmål. Og med rigtig mange års ski erfaring, mener vi at have de oplevelser med i rygsækken, som gør os i stand til at tilbyde dig netop den skiferie, du ønsker.

Indehaveren har arbejdet med skirejser til Livigno - og andre destinationer - siden 1985, og vi har nu specialiseret os i Livigno som vores eneste rejsemål. 

Den skiferie vi selv ville tage på, skal være kendetegnet ved individualisering, fleksibilitet, højt informationsniveau og tryghed.
 

  • Individualisering i forhold til service, skiløb og indkvartering. Det er dine behov, som skal være udgangspunktet – ikke et fastlåst uge program
     
  • Fleksibilitet fordi ikke alle ønsker lørdag/lørdag ophold, samme transport eller skiskole på skæve tidspunkter.
     
  • Højt informationsniveau så du ved, hvad du har købt og ikke skal gætte ud fra billeder eller unøjagtige beskrivelser. Vi kender det, vi sælger – og lidt til.
     
  • Tryghed fordi vi står bag dig, står klar med nøglen, klarer de små vanskeligheder, der skulle opstå – og selvfølgelig er medlem af Rejsegarantifonden.

Kontakt os på tlf. 42 30 40 10 eller via email info@dacaposki.dk og hør mere om vores erfaringer, konceptet og vore rejser.

 

 

 


Dacapo Rejser Aps
+45 42 30 40 10
kl 10-16 - også i weekenden
info@dacaposki.dk
Rejsegarantifonden nr. 2475
CVRnr. 3537 6968
Information
Kontakt os
Rejsebetingelser
Om os