42 30 40 10


Forside
Hoteller
Lejligheder
 
Hotel Cassana 
Hotel Crosal
Hotel Pontiglia
Hotel Galli
Hotel Camana Veglia

 

  


Hotel Crosal ***  

Dejligt nyrenoveret (2010) hotel lige i centrum af alting - midt i gågadezonen med cafeer og forretningen og kun 100m til hoved gondolliften til Costaccia pisterne. 

Skønt familiehotel med 14 værelser - fra 1 til 5 personer stort Wellness område med SPA i kælderen. 

Meget familievenligst.

 

 

Hotel Crosal ***(*)   

Det bedste 3 stjernede familiehotel i gågadezonen – og kun 100m til hovedgondolen til Costaccia/Carrosello 3000 pisterne. Store, velindrettede værelser, dejligt restaurant og bar med spilleborde og i kælderen et helt suverænt wellness område med sauna, tyrkisk bad og SPA inkluderet i prisen. Familiedrevet, komfortabelt, børnevenligt og meget hyggeligt. 

Hotel Crosal ligger i gågadezonen prik i centrum med direkte adgang til cafeer, forretninger og det pulveriserende italienske folkeliv garneret med ski turismens mange tungemål.  

Hotellet er familiedrevet, og i baren og restauranten er der kun adgang for hotellet gæster i de 14 værelser, der tilbydes i standard, comfort, Junior suite og Superior udførelse, nogle med balkon og de største med mulighed for 1-2 ekstra opredninger.

I den hyggelige restaurant indtages en lækker morgenbuffet og til aften serveres retter fra det traditionelle italienske køkken m.m. Der kan også bestilles børnemenu - og nyd gerne den meget omfattende vin bar med alt i både de lokale fra Valtellina dalen, samt de mere fjerne fra f.eks. Barolo og Toscana områderne. 

Hele hotellet inkl. værelserne er nyindrettet i 2010. Alt inkl. wellness, SPA m.m. peger i retning af de 4 stjerner. Der er selvfølgelig telefon, satellitfjernsyn, WIFI, radio, sikkerhedsboks m.m. på værelserne. 

Det store og meget velindrettede Wellness område i kælderen, der inkluderer diverse saunaer, tyrkisk bad, is-bad, solarium og SPA indgår i prisen. I kælderen er der stort legerum til børnene samt rum til skiudstyret bl.a. med støvle varmere. Der er direkte adgang til skirummet fra den private parkering udenfor hotellet. Der kan tilkøbes indendørs P-plads.

Ring for tilbud

uge 4

uge 5

uge 6

uge 7

uge 8

uge 9

uge 10

uge 11

uge 12

uge 13

standard 15 m2

comfort 20 m2
Junior Suite 26 m2

Priserne er pr. person for indkvartering i 7 nætter i delt dobbeltværelse inkl. halvpension, Wellness Center, WIFI og P-plads foran hotellet. Der gives rabat for 3. og 4. person i værelset, og der er tillæg for enkeltværelse.. 


Dacapo Rejser Aps
+45 42 30 40 10
kl 10-16 - også i weekenden
info@dacaposki.dk
Rejsegarantifonden nr. 2475
CVRnr. 3537 6968
Information
Kontakt os
Rejsebetingelser
Om os